Navigation


 Online prispevki


 Go back to the forum

Aron-Portal svetlobe   

Reiki

Aron | Published 22.12.19 11:54 | 16 Ogledov

KAJ JE REIKI?

Reiki je Univerzalna življenjska energija, nekateri ji rečejo tudi "Reiki energija KI", ki jo lahko vsakdo uporabi za samozdravljenje in zdravljenje na vseh področjih.

Reiki na izjemen in neškodljiv način sprošča in aktivira samozdravilne moči našega telesa.​​

Energijsko podporo in terapije neposredno ali na daljavo izvajam s pomočjo moje sposobnosti in z energijskim pripomočkom, ki ga imam stalno ob sebi in to je moje nihalo Izis, s katerim si pomagam pri prenosu energije na vas.

NEKAJ OSNOV O REIKI-ju

Z uporabo reikija uravnotežimo svojo oziroma prejemnikovo življenjsko energijo, ko je uravnovešena, se pri prejemniku Reiki energije v telesu ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje, zdravstvene težave postopno pojenjajo in po nekaj dnevih večinoma tudi izginejo.


Vsakdo se lahko odloči in svojo subtilno energijo uporabi za samozdravljenje. Če kdo želi izvajati Reiki terapije, se lahko odloči za tečaj, na katerem prejme tudi iniciacijo. Z uporabo Reikija postopno uravnotežimo svojo energijsko polje in ko je uravnovešeno, smo pripravljeni, da od učitelja ali mojstra prejmemo posvetitev ali iniciacijo. Ko prejmemo posvetitev oz. iniciacijo, dajemo reiki drugim in dosežemo skaldnost ter ravnotežje življenjske energije.


Ker sem Usui in Imara reiki mojster pa se seveda lahko odločite tudi za energijsko podporo z Reiki energijo. Energijska podpora zajema vibracijsko terapijo in sočasno zaščito z dodatno energijo, ki vam pomaga skozi težavnejše obdobje ali dogodke, da okrepimo delovanje za naprej in vas povežemo z vašimi podpornimi energijami Duše, Angelov in Vodnikov.


Energijska podpora je vsestransko koristna, saj v vaše življenje pripelje ljudi in okoliščine, ki vas podpirajo, zato se obvezno izvaja z vašim sodelovanjem, da se lahko doseže njen potencialni maksimum.


Z energijsko podporo in terapijami bomo:

Se želiš naročiti na osebno svetovanje, Reiki terapijo ali pregled čaker? Klikni na spodnjo povezavo, kjer najdeš več o Reiki terapiji in povezavo do spletnega obrazca za naročilo 

Naroči se na terapijo


Hvala.

About the author