Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Moja prva objava Empty Moja prva objava

on 17.06.18 14:33
Spoštovani!

Z veseljem sporočam, da sem se odločil kreirati in vzpostaviti delovanje spletnega foruma oziroma spletne skupnosti z namenom približevanja čim širšemu krogu ljudi, ki si želijo ali pa so že stopili na pot energijskih sprememb.

Cilj sprememb na energijski ravni je vzpostavljanje ravnovesja na vseh ravneh oziroma vseh telesih (mendalno, čustveno, duhovno in fizično), saj lahko govorimo o dobrem počutju in ozdravitvi le takrat, ko so imamo vzpostavljeno ravnovesje na vseh ravneh.

Urdano se govori o t.i. "Energijski medicini", ki pa doseže optimalne učinke če, če smo pripravljeni sprejeti pomoč energije Kozmosa. Vsakdo si lahko pri tem pomaga, v večini primerov tudi sam, saj imamo vsi dovolj potencialov za pošiljanje in usmrjanje energije tja, kamor je to potrebno.

Spletna skupnost je zasnovana z namenom povezovanja in vključevanja tistih, ki jih zanima soustvarjati portal ter aktivno sodelovati pri energijskem delovanju in svetovanju kot tudi tistih, ki se bodo na skupnost obrnili po nasvete in pomoč.

Vabljeni vsi, ki se nam želite pridružiti iz prvega ali drugega namena - tregistracijo lahko opravite preko spletnega obrazca. Ko boste izpolnili obrazec, boste na vpisane e-poštni naslov prejeli potrditveno kodo oziroma povezavo. Dokler ne boste potrdili, ne boste uspešno registrirani. Registriracijo lahko lahko izvedete s klikom tukaj

Lahko nam tudi pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete na povezavi  s klikom tukaj

Imate kakšno vprašanje glede konkretne situacije, zdravja, odnosa ipd.? Vprašanje nam lahko postavite na forumu v vlogi gosta ali kot registrirani uporabnik, s klikom tukaj

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu