Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Vikend usmeritev: 28.7.-29.7.2018 Empty Vikend usmeritev: 28.7.-29.7.2018

on 27.07.18 18:19
V tem obdobju je kombinacija energij na naši strani in nam pomaga dvigniti našo samozavest, odločnost in vzpostaviti duševni mir. Energije na bodo pomagale narediti korak naprej in vpeljati inovacije, tako na osebnem kot poslovnem področju.

Ker so energije izjemno pozitivne in so nam v oporo, bi se lahko vse, kar naredimo zdaj, to obrestovalo v prihodnosti. Obstaja možnost, da bomo dobili neko dobro priložnost za napredovanje (v poslu, službi, odnosu ipd.), vendar je priporočljivo, da v tem trenutku ne pričakujemo preveč. Namreč s to priložnostjo gre za nov začetek in vsak začetek pomeni temelj, ki nam nudi nadaljnji razvoj.

Na ljubezneskem oziroma partnerskem področju lahko pričakujemo obnovitev neke stare zveze, ki bi nam prinesla nekaj osebnega zadovoljstva.

Morda se bomo soočili z neko informacijo, realnostjo ali bomo prejeli sporočilo, kar bi lahko spremenilo naše mišljenje in prineslo nov pogled na zadevo. To pa je lahko začetek nečesa, na kar smo mislili v preteklosti in na kar bomo sedaj gledali kot na pot v prihodnost.

Na osebnem področju bomo občutili potrebo po vzpostavitvi ravnovesja v smislu DAJ-DAM. Namreč imeli bomo občutek ali pa je to dejansko, da smo prevečkrat mi tisti, ki dajemo. Trenutna kombinacija energij, naša duševna moč in notranje rvnovesje nam bodo v pomoč, da lahko izpostavili in uveljavljali svoje pravice na način, da se nihče ne bo počutil prizadetega.


NASVET: Pokažimo ljudem okoli nas, da moramo tudi mi živeti svoje življenje.

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu