Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Tedenska usmeritev: 30.7.2018 - 5.8.2018 Empty Tedenska usmeritev: 30.7.2018 - 5.8.2018

on 30.07.18 18:01
V tem tednu so prisotne energije,katerim prevladuje predvsem JANG, torej moška energija, zato posledično energije niso v ravnovesju. V tem tednu nas kozmos kliče naj veliko stvari dokončamo in posledično nas čaka veliko dela. Pomembno je, da vse, kar bomo začeli tudi dokončamo, sicer bomo delali napake oziroma ne bomo realizirali svojih želja, ciljev in namena.

Delati bomo morali na tem, da nekoliko omilimo vpliv močne JANG energije, ki v tem tednu vpliva na nas. Poskusimo lahko tako, da spimo malo dlje, če se le da, nekaj dela pa poskusimo opraviti nekoliko pozneje.

Obstaja možnost, da bomo srečali žensko osebo, s katero bomo imeli zanimiv pogovor, ki bi nam bil lahko pozneje v pomoč tudi pri našem delu.

V tem tednu se ne bomo mogli zanesti na druge, zato bi bilo modro, da se v celoti usmerimo v naše delo. Čas je, da prenehamo gledati nazaj in v preteklost, morda smo zaradi tega bili včasih premalo pazljivi ali neodločni, ali smo celo delovali neorganizirano, posledično pa smo se znašli v primežu izgube finančnih sredstev oziroma nismo prejeli toliko, kot smo pričakovali. Čas je, da to v tem tednu spremenimo in glede tega sprejmemo uravnovešeno pomembno odločitev, kar na bi lahko prineslo stabilnost na področju financ, kot tudi v samem življenju.

Nasvet tedna: Ne prepuščajmo svojih sanj drugim!

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu