Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Usmeritev in vidik tedna Empty Usmeritev in vidik tedna

on 23.12.18 21:12
Energije tedna od 24.12. do 30.12.2018 nam prinašajo določene spremembe, ki naznanjajo preobrat v pozitivno smer in spremembe na bolje. Čas je, da zaupamo, saj nam bodo te spremembe prinesle boljše izkušnje, kot smo jih bili deležni v zadnjem obdobju.

Nedavne težke okoliščine in neuspeh, morda poraz ali izguba, ki smo ga doživeli, nam morda krepko zamajalo tla pod nogami je še stopnjevalo našo stisko. Nakazane spremembe nam prinašajo preobrat, zato je čas, da se umirimo in mirno zadihajmo in predamo vse svoje skrbi Stvarniku in angelom. Pomembno je, da iz neuspeha povlečemo pozitivno plat in se naučimo dane lekcije, saj nam le to prinaša uspeh. Namreč izgubimo le takrat, kadar se iz neuspeha ničesar ne naučimo.

V tem tednu bodimo pozorni na morebitno negativno presenečenje, ki nam ga morebiti pripravlja neka ženska, ki je lahko celo naša prijateljica ali morda sodelavka v službi.

V tem tednu s bomo morda končno zavedali svojih vrednot in jim tudi ostali zvesti. Zoperstavimo se vsem tistim, ki bi nas morebiti proti naši volji poslali v borbo za tuje interese, zato je pomembno, da jasno izrazimo svoje mnenje.

Konec tedna bomo morda začutili potrebo po več svobodi, zato si lahko privoščimo uživanje brez slabe vesti.

Naj bo teden čaroben in praznično obarvan santa sunny

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu