Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Čas za razmislek o življenjskih ciklih in spremembah Empty Čas za razmislek o življenjskih ciklih in spremembah

on 24.12.18 17:32
Konec leta je primeran čas za temeljit razmislek in inventuro dosedanje življenjske vloge. Je tudi čas za planiranje naših naslednjih korakov, za spremembe, ki se skladajo z našimi življenjskimi cikli. Spremembe kot bistveno vključujejo tudi odpuščanje samemu sebi, drugim ali kateri koli situaciji, do katerih gojimo bodisi zamero bodisi jezo. Pri tem upoštevajte, da vam ni potrebno opustiti nekega storjenega dejanja, le znebiti se morate strupene jeze, ki jo gojite do vpletenih ali do okoliščine. Vedite, da z zamero škodujete predvsem sebi, nepa tistemu, na katerega ste jezni.

Bodite pripravljeni na novo življenjsko poglavje in odpuščanje sodi med del priprav na to spremembo. Namreč odpuščanje vam daje novo čisto energijo, ki vas očisti navzven in navznoter. Daje vam energijo, vzdržjivost in samozavest ter svobodo, da ste takšni kot ste.

Vse, kar se dogaja v in okoli vas, je to zgolj človeška drama, skozikatero spoznavate seb, svoje navade, svoje najbližje in ljudi okoli sebe. Če vse izkušnje uporabite v svojo korist, kar pomeni, da to umestite v svoje dobro in osebno ter duhovno rast, potem ste na dobri poti novega poglavja v življenju. Vedite, da vam vsa življenjska drama širi obzorja, predvsem pa razširiti zavedanje ljubezni. Vaša duša ni omejena ne v prostoru, ne v času.

Naj bo bo obdobje opustitve starega, ki nam ni več v oporo in vključevanje novega v naše življenje čim bolj uspešno!  sunny angel float angel float angel float

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu