Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Angelskop za leto 2019 Empty Angelskop za leto 2019

on 02.01.19 17:22
Ko vstopimo v novo leto je morda hkrati to tudi čas, da začnemo bolj aktivno usmerjati svoje misli in dejanja k uresničevanju svojih želja, sanj in nenazadnje uresničevanju svojega poslanstva.
Angelskop za leto 2019 Angel-12

Pomembno: Letni Angelskop je pripravljen v splošnem globalnem smislu in ga kot posamezniki ne moremo jemati neposredno in dobesedno.

Leto 2019 nam lahko prinese razkritje in navdih v smislu predramitve z namenom, da bi se zavedli in sprejeli potrebe po spremembi poti, našega načina razmišljanja, življenja, nove usmeritve v poslovnih zadevah ipd. Naše doživljanje trenutnih razmer bo zelo vplivalo na nadaljnji razvoj sprememb in uresničevanja želja in ciljev.

Naša življenjska pot se nadaljuje, zavedali pa se bomo, da je neizogibno, naj se naša stališča prilagodijo ali spremenijo glede in pod vplivom izkušenj. Na svet in vse okoli nas bomo začeli gledati drugače iz drugega zornega kota. mogoče bomo celo dojeli in ozavestili, da nam stvari niso več všeč takšne, kot so, zato se bomo odločili narediti korenite spremembe.

V tem obdobju bomo tudi začeli spoznavati in začutili potrebo po prekinjanju ponavljajočih se vzorcev, ki nas vežejo, omejujejo našo rast in razvoj. Da bi prekinili te omejujoče vzorce se moramo torej postaviti v povsem drugačen položaj in spremeniti naša dosedanja stališča.

Leto 2019 je ugodno, da uvedemo potrebne spremembe v načinu razmišljanja.  spremembe pa so lahko morda za marsikoga precej nenavadne, saj se nam bo povečala potreba po izražanju nas in naše enkratnosti.

Pred spremembami bomo najverjetneje začutili potrebo po začanem umiku in mirovanju, ki ga bomo izkoristili za temeljit premislek o naših nadaljnjih korakih in načrtih ter za analizo in preverko, ali to, kar smo dosegli do sedaj in dosedanja pot, potrjuje naš nadaljnji uspeh. V tem umirjenem času bomo spoznali, česa se moramo osvoboditi, da bi odpravili omejitve, ki smo si jih zadali sami.

Spoznali bomo tudi, da je vedno na razpolago precej več možnosti, rešitev in upanja, kot je tistih, v katere smo do sedaj vlagali. Omejitve, ki si jih zadamo sami, nas lahko privedejo do občutka vezanosti, omejenosti ali prikovanosti v nemogoče situacije in položaje, iz katerih na videz ni izhoda. Zato bomo čas umaknjenosti in mirovanja izkoristili, da le-te presežemo in da enostavno spoznamo, da je čas za predajo veri in zaupanju.

Rešitev je torej na vidiku le, če bomo pripravljeni žrtvovati egove potrebe, ki temeljijo na uničujočih navadah in omejitvah in se sposobni predati prirojeni ljubezni ter modrosti.

V tem letu je tudi primeren čas, da se osvobodimo in rešimo vseh škodljivih in omejujočih odnosov ali razmerij.

V pomladnem času v mesecu Ovna bodo energije ugodne, da se premaknemo naprej v nove smeri, zato uporabimo svojo vrlina in celovitost uma, srca in naših dejanj v prizadevanju za doseganje ciljev.

V poletnem času, še posebej v mesecu Raka bo čas ugoden za vzpostavljanje novih odnosov, bodisi poslovnih, prijateljskih ali ljubezenskih. V tem obdobju bo dobro izkazovati ljubezen bližnjim ljudem ali ljudem rojenim v Raku.

V jesenskem času, še posebej v obdobju Tehtnice, nas lahko prežema žalost, ki izvira iz negativnega mišljenja o nekih situacijah, zadevah, lahko odnosih oziroma žalostnem obdobju, katerih izvor je v preteklosti. To bo tudi čas, da s trdnim namenom opustimo negativno razmišljanje o pretekleih dogodkih, odnosih, situacijah...

V zimskem času, še posebej v mesecu Kozoroga bo čas primeren, da ugotovimo čemu namenjamo pozornost in prednosti, kje prevzemamo odgovornst in zadolžitve in čemu ne bomo oziroma bomo posvečali pozornost in svoje delo, kar nam bo dalo zagon za vztrajanje na tistih področjih oz. v tistih odnosih ali zadevah, ki nam zagotavljajo trdnost, varnost in prinašajo uspeh oz. vidne rezultate.

To je torej leto zaključevanj nekega dalj časa trajajočega obdobja in začetek novega, boljšega in bolj uspešnega. Pričakujemo lahko izboljšanje tako na čustvenem oz. emotivnem področju, na poslovnem ter področju komuniciranja z okolico. Pri komunikaciji in medosebnih odnosih pa vseeno bodimo previdni na morebitne skrite načrte drugih, ki morda temelji na egoizmu.

Vprašajmo se: 

  • kaj je tisto, kar nas veže in omejuje, 
  • kateri ponavljajoči vzorci so za nas škodljivi, 
  • kateri odnosi nam škodujejo, 
  • kaj je tisto kar smo prerasli in nam ne služi več,
  • kaj moramo storiti, da se premaknemo naprej,
  • kateri so naslednji koraki...

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu