Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Tedenski Angelskop za teden: 21.1. - 27.1.2019 Empty Tedenski Angelskop za teden: 21.1. - 27.1.2019

on 20.01.19 21:34
V prvi triadi tedna (ponedeljek - torek) se lahko pojavijo nove vznemirljive priložnosti. Za marsikoga bo to rudi priložnost za napredek na življenjski poti in čas za spremembo življenja.

Bodite pozorni, saj so na vidiku nove ustvarjalne in navdihujoče možnosti poslovne poti. Zelo pomembno je, da z navdušenjem sprejmete nove zamisli in tveganje, da bi sledili svojim sanjam. Če želite spremeniti svoje življenje, je sedaj več kot ugoden čas za to.

Kdor razmišlja o novi samostojni poti, je sedaj ugoden čas za ustanovitev  podjetja, možna je nova boljša služba oziroma napredovanje. Bodite pozorni na neko vznemirljivo novico, ki bo, če ji boste dali dovolj veliko mero pozornosti in odreagirali pravočasno in v pravo smer, pomenila nov svež začetek.

Druga triada tedna (sreda – četrtek) bo lahko za marsikoga preveč obremenjujoče, ker si je nakopal preveč delovnih in/ali drugih obveznosti, zaradi česar se bo vzpostavilo neuravnoteženo življenje. Zaradi preobremenjenosti lahko nastopijo določene zdravstvene skrbi in težave.

Nekoliko se zaustavite in uravnotežite poklicno in osebno plat svojega življenja ter sprejmite pomoč drugih. Iz svojega urnika odstranite dejavnosti, ki so nepotrebne in vas obremenjujejo

V tem delu tedna prevladuje energija angelskega števila 32, to je angelsko število, ki nas spodbuja, da ohranimo vero in da verjamemo, da so naše okoliščine in dejavnosti v našo podporo ter da se brez kakršne koli škode odpovemo obveznostim in s tem naredimo prostor veselju in okoliščinam, ki nas bodo naredile bolj vesele. Iz števila 32 izhaja drugo število, to je 5 (3+2), ki nakazuje prihajajoče spremembe.

Tudi zadnja triada tedna (petek – nedelja) nakazuje, da prihaja čas pozitivnih sprememb. Položaj se bo nenadoma in morda čudežno razpletel v naše dobro, saj je sreča na naši strani in lahko pričakujemo srečnejše obdobje.

Pomembno je, da se osredotočite na prihajajoče pozitivne spremembe, da jih boste znali pravočasno zaznati in ustrezno odreagirati. Pričakujte jih in uživajte v koristnih novih priložnostih, ko se vam te predstavljajo.

To je najboljši čas za uvajanje majhnih in velikih sprememb. Zato vam angeli na sre polagajo, da pojdite v korak z zavedanjem, da bo vse delovalo v vaše dobro.

Ozavestite, da se stari kolosi dvigajo in da se vse hitro premika naprej. Pričakujte hitro spremembo usode, ki je neizogibna. Pričakujete lahko tudi karmično ravnovesje, kar lahko čudežno spremeni dosedanji tok dogodkov. Namreč, če so nedavni dogodki zamajali vašo vero, boste zdaj spoznali, da so bili ne glede na vse, za vas pravzaprav pozitivni.

V tem tednu je z nami nadangel Mihael, ki kot najvišji angel zaščitnik, stopa ob vaši strani skozi spremembe in vam daje pogum, moč in samozaupanje. Pokličete ga lahko vedno, še posebej pa takrat, kadar potrebujete posebno vodstvo glede svojega naslednjega koraka.

V tem obdobju tedna bo vladala energija angelskega števila 10, ki nakazuje veliko dobrega in srečo. Kot drugo število 1 (1+0) tudi nakazuje začetek, zato je zelo pomembno, da smo pozorni in opazimo prihajajoče spremembe.

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu