Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Tedenska usmeritev: 16.12.-22.12.2019 Empty Tedenska usmeritev: 16.12.-22.12.2019

on 20.12.19 19:59
V ospredju bodo naša čustva. Ponovno bomo našli smisel in ljubezen do življenja. Posledično bodo bledele tudi skrbi, ki so nas do sedaj zelo obremenjevale in zadrževale na mestu. Teden nam prinaša pozitivne spremembe, veselimo se jih.

Občutili bomo resnično srečo, pri tem pa se nikar ne obremenjujmo, saj zaradi naše sreče ne bo nihče prikrajšan, vsega je več kot dovolj za vse. Morda bomo začutili željo ali potrebo po uživanju v razkošju in čudovitih stvareh.

Energije so na naši strani, zato si le privoščimo brez zadržkov. Težko pričakovana želja se nam bo uresničila, dosegli bomo cilj, ki smo si ga zadali že pred časom. Izboljšanje na finančnem področju, morda bomo prejeli kakšno nagrado, zadeli na lotu ali pa bomo prejeli denar, ki smo ga posodili nekomu že pred časom.

Neka zadeva se bo razpletla tako, kot smo si želeli. Energije v tem tednu nas podpirajo in čas je ugoden, da si kaj zaželimo, željo pa obdamo z zlato svetlobo.

V tem tednu bomo pod vplivom števila 45, ki nakazuje odločne in čudovite spremembe in izkušnje, ki jih bomo doživeli s temi spremembami, nam bodo pomagale zrasti in se razviti, da bomo lahko nadaljevali naše življenjsko poslanstvo.

Še posebej ugoden teden zna biti za rojene v znamenju Ribi in tiste, ki so kakorkoli povezani s planetom Jupiter. Vsem želim čudovit in uspešen teden.


Imate vprašanje glede neke težavne situacije, zadeve, odnosa ali glede poslovnih in finančnih zadev?

Kliknite na povezavo in prejeli boste brezplačen odgovor na eno konkretno vprašanje - KLIK TUKAJ

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu