Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 70
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Tedenski angelskop Empty Tedenski angelskop

on 18.01.20 22:14
angel floatangel float  Tedenski angelskop: 20.1.-26.1.2020

Teden nam lahko prinese res čudovite nove ideje in navdihe, kar vam bo lahko pomagalo priti do spoznanja resnice o določenih stvareh. Pričakujte odlične navdihe, verjetno bo šlo za dogodek ali položaj, ki vas je pred tem mučil že nekaj časa. Zato svoje misli usmerite k dolgoročnim ciljem in oblikujte načrt delovanja.

Kar se vam bo razodelo, bo nakazovalo položaj takšen kakršen je v resnici. Novo razumevanje bo nadomestilo predhodne zgrešene predstave.  Verjemite s temi novimi pogledi in razumevanjem ste pripravljeni za premik naprej, pa čeprav bo šlo za morda zahteven začetek. V tem obdobju lahko pričakujete preobražanje negativnega v pozitivno.

Angelsko število: 51 – nakazuje spremembe, saj število 5 spodbuja energijo sprememb in pod vplivom števila 51 je ta energija usklajena s potrebo po ohranjanju pozitivnega pogleda, kar nas bo pripeljalo do želenega cilja. Seštevek števila je 6, ki ponazarja skrbi, še posebej na gmotnem in materialnem področju. Čas je, da opustimo vsakršne skrbi na tem področju in raje verjemimo v pozitiven rezultat, da podpremo energije, ki nas bodo pripeljale do tistega, kar potrebujemo.

Astrološki vidik: pozorni naj bodo predvsem ljudje rojeni v znamenjih dvojčkov, tehtnice in vodnarja.

Tedenski angelskop Angel-10

________________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva.
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu