Go down
Aron
Aron
Admin
Število prispevkov : 69
Join date : 17/06/2018
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
https://portalsvetlobe.si/

Pogosto zbolite za bronitisom ali imate druge težave s pljuči? Empty Pogosto zbolite za bronitisom ali imate druge težave s pljuči?

on 19.06.18 8:25
Pogosteje kot drugi zbolevate za bronhitisom ali imate druge težave s pljuči?

Ljudje, ki izraziteje negujejo strahove, ki se nanašajo na čustveno izmenjavo ali trmasto gojijo odpor proti spremembam, pogosteje zbolijo za bronhitisom ali drugmi pljučnimi boleznimi.

Različne tumorje ali rakaste tvorbe se pogosteje pojavljajo pri ljudeh, ki nočejo ali niso sposobni odpuščati ali pa se trmasto oklepajo starih čustvenih ran in travm.

Povezava s čakro
Zelo verjetno je zaradi tovrstnega življenjskega in čustvenih vzorcev oslabljeno tudi delovanje četrte čakre, lahko pa je celo blokirana.

Kaj storiti?
Prvi korak je ponovno aktiviranje in stimuliranje delovanja te čakre, seveda pa se bomo morali soočiti tudi z miselnim oziroma čustvenim vzorcem, ki spodbuja razvoj navedenih zdravstvenih težav in bolezni.

Več nasvetov bo objavljenih v posebnem razdelku Publikacije, ki jih najdete na naslednji povezavi - ogled publikacij . Trenutno je dodana zgolj ena objava. Kliknite na želeni naslov članka ali sliko.

Ob tem želim izpostaviti, da članke v odsek Publikacije lahko dodajate vsi registrirani člani skupnosti, zato vas srčno vabim, da delite z nami vaše izkušnje, nasvete ipd.

Imate kakšno vprašanje? Poljite ga preko spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj

hvala
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu